keskiviikko 23. toukokuuta 2012

TU-38 tenniksen koululais- ja opiskelija, sekä muillekin tarkoitetut päivävuorot alkavat jälleen kesäkuulla 2 viikoksi

TU-38 tenniksen koululais- ja opiskelija, sekä muillekin tarkoitetut päivävuorot alkavat jälleen kesäkuulla 2 viikoksi kesäkuun kahtena ensimmäisenä kokonaisena viikkona

Tervetuloa mukaan Kaupin hiekkanurmikentälle maanantai ja keskiviikkopäivinä klo 11-12
ja iltaisin tiistaina ja torstaina klo 18-19

Hinta nuorilta 12 euroa ( ikäraja alle 16 v ) ja aikuisilta 20 euroa on yleinen monilla kentillä eri puolilla Suomea 


Tampereen kaupungin liikuntapuoli on tehnyt parhaansa asfaltoidakseen tai muuttaakseen hiekkanurmikentät plexikentiksi loppukäyttäjiä kuulematta. Sopinee kysyä miksi?


Myönnetään ettei ne ole enää pelaamiseen niin kivoja kuin ennen. Hervannan Ahvenisjärven hiekkanurmikentät pilattiin kelvottomiksi asfaltoimalla ne 2004 ja Kaupin 2 hiekkanurmikenttää plexiksi 2010. Päätösten takana oli vahtimestareiden mukaan liikuntatoimen nyt jo eläkkeelle siirtynyt Esa Auvinen.


Tampereen kaupungilla on ilmeisesti rahaa vääriin ja vääränlaisiin Potemkinin kulisseihin? Ihmetyttää tenniksenpelaajia muitakin kuin allekirjoittanutta.


PS: Jälkikommentti 8.6.2012: Tampereen kaupungin liikuntatoimi olettaa, että talkoilla vedetään tennistä nuorille ja muille, kun hinnoittelussa ei saisi ottaa huomioon, että valmentajakin tarvitsee kulukorvauksensa uhrautumisestaan iltaisin tenniskentälle satoi tai paistoi. Siksi säännöllisten vuorojen varaus Tampereen kaupungin liikuntatoimen tenniskentille päätettiin lopettaa. Ilmeisesti tenniskentät tyhjillään ja ilman tarjottua valmennusta on parempi? Voisi ajatella, että kaupungin virkamiehet tekisivät myös töitään talkoilla kaupungille? ;) .. vaan lieneekö sopimatonta peilata ajatusten kestämättömyyttä?

Tarkemmat päivitykset ovat aiheesta yleensä http://tu38tennis.blogspot.com sivulla

Yhteystiedot 
e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com
puhelin: 044-3380291Tarjoamme tennisvalmennusta myös oheisella Pirkkalan liikuntatalon tenniskenttäparilla sopimustilausten mukaan:

Pirkkalan liikuntatalon kuuman pelialustan ja tuulisuuden vuoksi suosimme kuitenkin mieluummin Tampereen Kaupin hiekkanurmikenttää

 Joten tervetuloa mukaan tenniksen perusteita oppimaan erilaisten pelillisten harjoitteiden kautta:


Ohessa lähikuva Pirkkalan liikuntatalon tenniskentistä. 3 kenttä on jyrätty rakennuksen pohjiksi


---------------------------------------------
http://tu-38-tennisvalmentaja.blogspot.fi/
------------------

Ei kommentteja: